Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Έγινε και αυτό...
Σε μια επίδειξη αυθαιρεσίας και καταστολής, αστυνομικοί του τμήματος Αλίμου, σταμάτησαν μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Αρκάδων Αλίμου "Ο Πάνας" την ώρα που αναρτούσαν πανώ που καλούσε στην αυριανή εκδήλωση (29/11) αφιέρωμα στο μεγάλο Αρκάδα ποιητή Νίκο Γκάτσο.
Τους απαγόρευσαν να αναρτήσουν το πανώ και αφού τους ζήτησαν τα στοιχεία τους, τους ανακοίνωσαν ότι θα τους υποβάλλουν ...μήνυση. Σημειωτέον ότι ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ. ήταν και αντιδήμαρχος του Αλίμου. Καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό, το οποίο εντάσσεται στις προσπάθειες που γίνονται για παρεμπόδιση της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. Δηλαδή αύριο που θα κάνουμε αφισοκόλληση για την απεργία της 10/12 τι θα κάνουν; Θα μας σύρουν όλους στο αστυνομικό τμήμα;
Όπως και νάναι να ξέρουν ότι τέτοιες ενέργειες ποτέ δεν σταμάτησαν, ούτε και στο μέλλον θα σταματήσουν την προσπάθεια ενημέρωσης των εργαζόμενων με κάθε πρόσφορο τρόπο. Είναι βαθιά γελασμένοι οι υποκινητές τέτοιων ενεργειών αν νομίζουν ότι θα σταματήσουμε.
Τη Δευτέρα 1/12 η Αγωνιστική Δημοκρατική Ενότητα θα υποβάλλει ψήφισμα καταδίκης της αστυνομικής αυθαιρεσίας και καταστολής, το οποίο θα απαιτήσουμε να ψηφιστεί ομόφωνα από όλες τις παρατάξεις. Ο κάθε ένας δημοτικός σύμβουλος θα κριθεί από τη στάση του.
Θα επανέλθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου