Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Ανακοίνωση Επιτροπής Ειρήνης Αλίμου

Επιτροπή Ειρήνης Αλίμου
Δωδεκανήσου 57 Άλιμος ● τηλ. 210-9959553

Φίλοι και Φίλες


Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ειρήνης, της Ασφάλειας, της Ανεξαρτησίας και κυριαρχίας των λαών, όπως έχει αποδειχτεί, είναι το ΝΑΤΟ.

Η εξηντάχρονη πορεία του, δεν αφήνει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Ολόκληρη η ανθρωπότητα βιώνει την κλιμακούμενη και αχαλίνωτη επιθετικότητα των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Το ΝΑΤΟ διευρύνεται στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη.

Οι υπογραφές μεταξύ των κυβερνήσεων ΗΠΑ και ΤΣΕΧΙΑΣ – ΠΟΛΩΝΙΑΣ για την δημιουργία βάσεων αντιπυραυλικής ασπίδας, συνιστούν κλιμάκωση της στρατικοποίησης της Ευρώπης και φυσικά αποτελούν επικίνδυνη εξέλιξη για το μέλλον των λαών της.

Και η Ελληνική κυβέρνηση; Πώς αντιδρά; Όχι μόνο δεν αντιδρά αλλά συμμετέχει πλήρως στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και στους στρατούς κατοχής του ΝΑΤΟ, εμπλέκοντας την χώρα στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς των ιμπεριαλιστών. Οι ευθύνες των μέχρι τώρα ελληνικών κυβερνήσεων είναι τεράστιες.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΛΙΜΟΥ καλεί κάθε προβληματισμένο και ανήσυχο άνθρωπο να δυναμώσει την φωνή του και να στείλει όσο γίνεται πιο δυνατά το μήνυμα της πάλης ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό.

Να διατρανώσει την επιθυμία του για έναν κόσμο ειρηνικό όπου οι λαοί θα αποφασίζουν μόνοι για το μέλλον τους.


Νοέμβρης 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου